ЛЕЕНЕ

Casting 1536x182

Леенето по стопяеми модели (познато и като “прецизно леене”) е един от най-старите металоформоващи методи, познат на човечеството от дълбока древност. То е също така един от най-висококачествените и универсални леярски процеси, когато се съчетае с модерни технологии като обработване на машини с цифрово-програмно управление и 3D принтиране.

В леенето на какви отливки сме най-добри?

Качество на отливка:

средно към високо

Сложност на отливка:

средна към висока

Размер на отливка:

0,01 до 10 kg/бр.

Минимална дебелина на стена на отливка:

3 mm

Максимална дължина на отливка:

400 mm

Материал на отливката:

въглеродна стомана, неръждаема стомана, чугун, цветни метали

Размер на партида:

50 до 10000 бр./месец

От повече от 30 години ТРАНСКОМ’С разработва и имплементира технологии за леене по стопяеми модели (прецизно леене), леене в кокили и леене по изгарящи модели. Поради нарастване на обема на производство, ние работим заедно с повечето от най-големите леярски предприятия в България. Тази кооперация, както и познаването на българския пазар ни позволява да предоставяме най-добри цени и услуги за всички стъпки в процеса на леене по стопяеми модели.

Какво предлагаме?

Разработване на инструментална екипировка

Производство на инструменти и прототипи

Леене

Металообработка и довършващи операции

Сглобяване на крайния продукт

Независимо дали произвеждаме даден продукт изцяло в рамките на нашите предприятия, заедно с нашите клиенти или с партньори, ние винаги поставяме качеството на услугата към нашия клиент заедно с качеството на крайния продукт на първо място!

Всички наши производствени процеси се извършват в България, поради което сме способни да реагираме бързо на запитвания на нашите клиенти от цяла Европа. Нашата локация (пазарна и географска) ни позволява да предложим конкурентни цени на нашите продукти, както и достъпни цени и срокове на доставка до клиентите ни от и извън ЕС за партиди от всякакви размери.

За да поискате оферта, моля изпратете ни и-мейл на info@transcoms.eu включващ желаните количества и приложени чертежи и ние ще ви изпратим нашата оферта в най-кратък срок, обикновено до 3 работни дни.